Vrei sa faci link building rapid si fara batai de cap?Apeleaza la profesionisti

Acord utilizare

Preambul

1. Acest acord de utilizare (denumit in continuare "Acordul") se aplica site-ului nostru www.piatadelinkuri.ro si contine reguli obligatorii aplicabile oricarei / oricaror persoane care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre S.C. Active Soft S.R.L. (denumita in continuare "Piata de linkuri").

2. Prin "utilizator" se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza site-ul Piata de linkuri, indiferent de motiv.

3. Piata de linkuri este vizibil pentru toti utilizatorii care acceseaza site-ul, insa anumite sectiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator / adresa de e-mail si parola. Odata inregistrat ca utilizator pe site-ul Piata de linkuri, veti beneficia de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site.

4. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile si / sau informatiilor oferite de catre Piata de linkuri semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din prezentul Acord si a oricaror modificarii ale acestuia.

5. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termeni si conditii au fost modificate. Daca schimbarile eventuale din Termeni si conditii nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra, va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil catre Active Soft S.R.L. folosind sectiunea "Contact". Utilizarea in continuare a site-ului valoreaza acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii.

sus

1. Prezentarea serviciilor

1.1. Piata de linkuri va ofera, prin intermediul site-ului Piata de linkuri, in conformitate cu prevederile prezentului acord, accesul la serviciile noastre. Piata de linkuri este un serviciu de intermediere intre vanzatori si cumparatori, avand ca obiect linkuri sau advertoriale. Termenii „vanzator” si „cumparator” nu trebuie interpretați în sensul lor juridic și nici nu li se pot atribui efectele juridice corespunzatoare acestor termeni.

1.2. Utilizatorii accepta in mod expres ca, utilizand serviciile Piata de linkuri, sunt de acord sa primeasca informari utile legate de utilizarea site-ului sau mesaje de felicitare.

sus

2. Informatii despre inregistrarea pe site

2.1. Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre Piata de linkuri, este necesar sa completati datele din formularul de inregistrare.

2.2. La inregistrare, Piata de linkuri poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dvs. sau despre companie, informatii / optiuni privind facturarea serviciilor (daca este cazul), numar de telefon.

2.3. Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii in contul Piata de linkuri.

2.4. Pentru a folosi serviciile oferite de catre Piata de linkuri, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete si actuale si exacte despre ei, asa cum este cerut in formularul de inregistrare. Piata de linkuri isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens.

2.5. Ulterior inregistrarii, accesul la cont, atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, se realizeaza prin adresa de e-mail si prin parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui userul sau parola. Piata de linkuri nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa dati clic pe "Iesire" din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de Piata de linkuri. Piata de linkuri nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

sus

3. Nota de informare privind protectia datelor personale

3.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, Active Soft S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul utilizarii platformei de intermediere vanzare linkuri sau advertoriale, de promovare web site-uri, in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.

3.2. La optiunea dvs., ne furnizati unele date personale ale dvs. pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului Piata de linkuri de catre S.C Active Soft S.R.L.

3.3. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Active Soft S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate si partenerilor contractuali ai Active Soft S.R.L.

3.4. In momentul crearii contului, aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

3.5. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de S.C. Active Soft S.R.L.

3.6. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi fie prin posta scrisa la adresa S.C. Active Soft S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, et. 2, Sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa Piata de linkuri", fie prin e-mail la adresa suport@piatadelinkuri.ro.

3.7. Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

3.8. S.C. Netbrige Services S.R.L. este inscrisa ca operator de date cu caracter personal cu nr. 28488.

sus

4. Reguli de utilizare

4.1. Procedura de Înscriere
Pentru a se inscrie in Piata de linkuri, utilizatorul trebuie sa urmeze procedura inregistrarii pe piatadelinkuri.ro, acceptand implicit ca se va supune si Termenilor si Conditiilor de utilizare a piatadelinkuri.ro.

4.2. Mecanismul Pietei de linkuri
Utilizatorii site-ului nostru au posibilitatea de a oferi servicii de publicitate prin afisarea de linkuri catre site-urile pe care le administreaza / le detin sau prin postarea de advertoriale pe temele cerute de catre cumparatori. Ofertele pot contine urmatoarele specificatii: tipul ofertei, cost link/articol, perioada minima, linkul este de tip follow/nofollow, s.a. In niciun caz ofertele nu vor contine date de identificare ale site-ului ori date privind detinatorul site-ului, precum telefon, email, sau orice alte date de contact/identificare a acestora. Toate ofertele vor fi afisate la sectiunea "Lista oferte", accesibila tuturor utilizatorilor. Utilizatorul interesat de un link / advertorial initiaza tranzactia, prin folosirea butonului "Initiaza parteneriat". O data cu selectarea acestei optiuni, viitorului cumparator ii va aparea o fereastra unde va putea descrie conditiile viitorului parteneriat. Dupa ce va efectua toate setarile, cumparatorul va avea optiunea "Parteneriat initiat" bifata. Vanzatorului ii va aparea o fereastra cu descrierea parteneriatului dorit de catre cumparator. Vanzatorul are de ales intre "Aproba parteneriatul" sau "Respinge", butoane care vor fi disponibile in partea administrativa a contului sau. Alegerea vanzatorului (de a aproba sau de a respinge parteneriatul) va genera o notificare in sistemul Pietei de linkuri. Daca parteneriatul este aprobat, acest lucru va genera o modificare in status-ul parteneriatului, care se va modifica din "Parteneriat initiat" in "Parteneriat aprobat".

4.3. Durata Parteneriatului
Parteneriatul se va considera ca a intrat in vigoare la data la care vanzatorul va selecta optiunea „Publica” din contul sau. Acest parteneriat poate fi incheiat pe o perioada de o luna, 3 luni sau 6 luni. Perioada va fi calculata tinand seama de ziua si ora la care a fost initiat parteneriatul. Parteneriatul va fi considerat finalizat in momentul in care a expirat perioada pentru care a fost incheiat.

4.4. Plata serviciilor
Ca urmare a aprobarii parteneriatului si pentru a putea beneficia de serviciile dorite, cumparatorul va trebui sa faca plata serviciilor cerute de la vanzator. In acest sens, va avea de ales intre mai multe modalitati de plata: card bancar sau ordin de plata.

4.5. Verificarea Parteneriatului
Piata de linkuri ofera posibilitatea de a monitoriza postarea linkurilor sau a advertorialelor. In cazul linkurilor, Piata de linkuri verifica prin sondaj daca vanzatorul a publicat linkul pe site, daca site-ul este activ / disponibil, daca linkul este inactiv sau daca exista vreo problema in ceea ce poriveste postarea linkului. Piata de linkuri poate publica rezultatul acestor verificari, rezultate care vor fi exprimate in procente. Piata de linkuri isi rezerva dreptul de a publica aceste rezultate la cererea utilizatorului, Piata de linkuri nevand nicio obligatie in acest sens. Ramane pentru Piata de linkuri sa decida daca si in ce conditii va publica rezultatele verificarilor.
In cazul advertorialelor, cumparatorul poate verifica intreg continutul pentru a verifica indeplinirea conditiilor de la initierea parteneriatului.
Piata de linkuri nu va proceda la arbitrarea partilor, ci va raspunde numai la solicitari ferme din partea cumparatorului si a vanzatorului.

4.6. Inscrierea in Directoare Web
Utilizatorii din Piata de linkuri pot opta pentru unul dintre pachetele de inscriere in directoare web. Inscrierea este supusa moderarii de catre detinatorii acestor directoare, iar Piata de linkuri nu are posibilitatea de a garanta inscrierea in toate directoarele convenite, din cauza unor motive neimputabile Pietei de Linkuri. Spre exemplu, detinatorii de directoare web pot refuza/anula inscrierea pentru neindeplinirea/incalcarea regulilor de inscriere a fiecarui director web ori pentru continutul necorespunzator al site-ului respectiv, samd.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Piata de Linkuri nu poate garanta numarul de inscrieri in directoarele web, nici in cazul in care site-urile sunt deja inscrise partial in directoarele web cu care lucreaza Piata de Linkuri, acest risc apartinand in totalitate utilizatorilor. Prin urmare, Piata de Linkuri va incasa intreaga contravaloare a pachetelor de inscriere pentru care au optat utilizatorii, pentru procedura de inscriere initiata de catre aceasta.

4.7. Site-uri interzise
Nu se pot înscrie în Piata de linkuri următoarele tipuri de siteuri:

  • - siteuri fără conţinut, nefuncţionale
  • - siteuri cu conţinut ilegal, imoral sau ofensator;
  • - siteuri la care nu se poate ajunge printr-un domeniu Web (ci doar printr-un IP).

sus

5. Acord de utilizare

Utilizatorii sunt exclusiv responsabili de gestionarea parolelor proprii si au obligatia de a anunta orice utilizare neautorizata a parolei sau a oricarui alt aspect legat de securitatea accesului catre Piata de linkuri.

Piata de linkuri isi rezerva dreptul de a aduce modificari site-ului fara notificare prealabila.

Piata de linkuri isi rezerva dreptul de a lua orice masuri impotriva utilizatorilor care incalca in vreun fel normele etice general acceptate ale comertului electronic sau ale prezentului document.

sus

6. Utilizarea continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile care sunt postate pe acest site, sunt in propietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Piata de linkuri sau al SC Active Soft SRL. Orice text sau imagine care consta intr-o marca, logo sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Piata de linkuri sau a SC Active Soft SRL sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui text sau imagine fara permisiunea in scris a proprietarului textului si imaginilor. De asemenea, va informam ca Piata de linkuri si SC Active Soft SRL isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

sus

7. Limitarea raspunderii

S.C. Active Soft S.R.L., Piata de linkuri alaturi de directorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor Piata de linkuri nu sunt raspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului, serviciilor si informatiilor oferite de Piata de linkuri.

S.C. Active Soft S.R.L., Piata de linkuri alaturi de directorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor Piata de linkuri nu sunt raspunzatori pentru modul in care va administrati parola si detaliile de cont. Pastrarea acestor date confidentiale ramane in totalitate in responsabilitatea dumneavoastra.

Limitarile de mai sus se vor aplica indiferent daca partile mentionate au fost sau nu avertizate sau ar fi fost constiente de posibilitatea aparitiei daunelor de orice natura.

sus

8. Sanctiuni

Piata de linkuri isi rezerva dreptul de a nu sanctiona imediat site-urile care incalca politicile Piata de linkuri.

Abaterile repetate de la politicile Piata de linkuri pot conduce la anularea inscrierii site-urilor administrate de persoana in culpa.

sus

9. Dispozitii finale

Piata de linkuri isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document, fara notificare prealabila.

sus

Acest site foloseste Cookie-uri.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi caracteristici specifice retelelor sociale si pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate. Va puteti administra preferintele in Setaricookie.